Omtale; Spiselig hage - alle kan dyrke sin egen mat av Dennis Asbjørnsen

Tidligere i år kjøpte og leste jeg boka Spiselig hage - alle kan dyrke sin egen mat av Dennis Asbjørnsen og i dag kommer omtalen.

Beskrivelse fra forlaget
Det å dyrke sin egen mat er en drøm for mange. I hagen til Dennis Asbjørnsen kan nesten alt spises, og han brenner for å vise hvor enkelt og billig det er å dyrke sine egne grønnsaker. Selv kan han høste nesten 60 spiselige vekster i hagen sin.

For at du skal komme i gang, starter boken med «Ti enkle ting å dyrke», som salat, hvitløk, tomater, sukkererter og jordbær. Dennis gir deg gode dyrkingsråd og tips enten du satser på kjøkkenhage, drivhus, balkongkasser eller noe på kjøkkenbenken. En egen såkalender gjør det lett å planlegge hagearbeidet. Du blir også kjent med hagens høns og lærer om stell av høner. I Spiselig hage får du alle de små tipsene og rådene som gjør at du vil lykkes med kjøkkenhagen din og kan fråtse i sunne og fargerike grønnsaker.

Mine tanker om boka
Spiselig hage er en lett forståelig bok med mye informasjon, spesielt for "grønnskollinger" som ikke er vant med hage, enten den er spiselig eller ikke. Boka er i tillegg inspirerende og viser at enten en er nybegynner eller mer erfaren, er det fullt mulig å få ting til.

Det er i hvert fall en bok som definitivt kan anbefales. Og for de som har lyst til å følge forfatteren på Instagram, så finner du ham på Spiselig hage.

Comments

Popular posts from this blog

Book Tag; Fantasy Book Tag

Annoncing the 2023 Diversity Reading Challenge

Announcing the 2022 Diversity Reading Challenge