Omtale; Jesperpus - en helt spesiell katt av Aina Stormo og Katia Gjerding Wiegand

I forbindelse med Non-Fiction Reading Challenge, endte jeg opp med å lese Jesperpus - en helt spesiell katt av Aina Stormo og Katia Gjerding Wiegand og i dag kommer omtalen av boka.

Beskrivelse fra forlaget
Jesperpus er ikke som andre katter. Jesperpus går på ski, på toppturer, han svømmer, rir på hest - eller slapper av oppi tursekken til Matmor. Men Jesperpus er også som katter flest: Han elsker å jakte på fugler og mus og misliker andre katter.

Jesperpus ble verdenskjent over natten. Først sendte TV 2 en film hvor han går på ski med Matmor, og lynraskt ble filmen spredt i sosiale medier, over hele verden. Han har for lengst fått sin egen blogg og en Facebook-side med over 55 000 følgere. Og ifølge Time Magazine er Jesperpus det 59. mest innflytelsesrike dyret i hele verden!

I denne boken viser Jesperpus oss sine helt unike - og helt ordinære - sider fra sin hverdag som katt. Boken er rikt illustrert og full av gode kattehistorier, samt fakta og smarte tips. Jesperpus er en feelgood-bok til glede, nytte og inspirasjon for alle som elsker katter.

Mine tanker om boka
Denne boka er perfekt for katteelskere, selv falt jeg helt pladask for den. Den er sjarmerende og hvis en har katt selv, er det enkelte lett gjenkjennelige ting, enten en går på skitur med katten eller ikke. I tillegg er det noen småtips underveis som kan hjelpe angående kattehold.

Comments

Popular posts from this blog

Book Tag; Fantasy Book Tag

Announcing the 2022 Diversity Reading Challenge

Annoncing the 2023 Diversity Reading Challenge