Omtale; Jeg vet ikke helt hva det er av Silje Bergum Kinsten

I fjor var jeg såpass heldig at jeg fikk tilsendt et leseeksemplar av romanen Jeg vet ikke helt hva det er av Silje Bergum Kinsten fra forlaget. Nå har jeg lest den og i dag kommer omtalen av boka.

Beskrivelse fra forlaget
Det føles rart. Alt vugger. Jeg lener meg forover og faller ned på gulvet.

Dette er første reaksjonen hovedpersonen i Silje Bergum Kinstens debutroman, Jeg vet ikke helt hva det er, får på en av romanens første sider, som foreslår at hun kanskje lider av ME, kronisk utmattelsessyndrom. Men hun vet ikke. Hun vet ikke helt hva det er, som tittelen foreslår. Bare at det er noe. At livet slik hun kjenner det, slik hun har opp til nå har levd det, framstår forandret. Hvordan finne tilbake til livet slik det var? Hvordan fortsette når kroppen kanskje ikke orker? Og hva skjer med omgivelsene dine i en situasjon som dette?

Med Jeg vet ikke helt hva det er har Silje Bergum Kinsten skrevet en sterk og gjenkjennelig roman som vil være til glede for alle og hjelp til mange. En på mange måter oppsiktsvekkende debut.

Mine tanker om boka
Boka er lyrisk skrevet, selv om den kan virke bittelitt monoton til tider. Jeg vet ikke helt hva det er får om ikke annet frem hvordan det er å leve med ME.

Comments

Popular posts from this blog

Book Tag; Fantasy Book Tag

Annoncing the 2023 Diversity Reading Challenge

Announcing the 2022 Diversity Reading Challenge