Omtale; Hundetrening - trinn for trinn-instruksjoner av Kyra Sundance

For en god stund siden var jeg såpass heldig at jeg fikk tilsendt et leseeksemplar av fagboka Hundetrening - trinn for trinn-instruksjoner av Kyra Sundance fra forlaget og i dag kommer omtalen av boka.

Beskrivelse fra forlaget
En hund gjør livet rikere, men kan også forårsake stress og kaos. I denne boka får du enkle og effektive treningsmetoder for å forebygge, rette opp og takle frustrerende atferd. Du vil lære å bruke morsomme og positive treningsmetoder som bygger opp et gledesfylt forhold til hunden din som vil vare livet ut - basert på tillit, respekt og samarbeid. Lær hvordan du skal få hunden din til å gå pent i bånd og lystre grunnleggende kommandoer som «kom», «gå og legg deg» og «slipp». Du vil også lære hvordan du setter grenser, hvordan du får hunden din til å respektere barn og andre dyr, og hvordan du takler din hunds frykt eller aggresjon.

Mine tanker om boka
Denne boka har sine positive og negative sider. Den kan være veldig grei for de som aldri har hatt hund og/eller har veldig liten kunnskap om hundehold. Den har enkle instruksjoner med bilder som gjør det lettere å forstå hva det er snakk om, i tillegg til kommentarer om problemer og løsninger. Boka er også veldig oversiktlig, som gjør at en lett kan finne frem til det en er på jakt etter. Det negative med denne boka er at den tidvis er veldig repeterende, og veldig myntet på nybegynnere at den nesten er på kanten til å være fordummende, så hvis en har holdt på med hund i en årrekke og har en god del kunnskap om hund, kan en bare styre unna. En trøst er at boka er såpass enkel at barn over ti år sikkert vil dra nytte av dem de også, hvis en skal få hund i hus.

Comments

Popular posts from this blog

Announcing the 2022 Diversity Reading Challenge

Book Tag; Fantasy Book Tag

Announcing the 2022 WWII Reading Challenge