Omtale; La meg synge deg stille sanger av Linda Olsson

For en liten stund siden leste jeg romanen La meg synge deg stille sanger av Linda Olsson og i dag kommer omtalen av boka.

Beskrivelse fra forlaget
En mørk og kald vinterkveld kommer Veronika, en ung forfatter, til et avsidesliggende hus i en liten by i Sverige. Hun er på jakt etter ensomheten og stillheten for å skrive ferdig en bok og for å komme over en stor sorg. Hennes ankomst registreres i stillhet fra nabohuset over veien. Der bor Astrid, en gammel kvinne som på folkemunne kalles Heksen. Astrid lever stort sett bak husets beskyttende vegger. Ingen vet at hun ruger på mørke familiehemmeligheter og en personlig tragedie der inne. I løpet av våren nærmer de to kvinnene seg hverandre. Et uventet og uvanlig vennskap vokser frem - et vennskap som kommer til å forandre de to kvinnenes liv. La meg synge deg stille sanger er en vakker bok som gjør et sterkt inntrykk på sine lesere. Boken er oversatt til en rekke språk, og er på kort tid blitt en internasjonal bestselger. Oversatt av Bente Klinge.

Mine tanker om boka
La meg synge deg stille sanger er en sakte, hjertevarmende og stille bok om hemmeligheter, tragedier og vennskap. Jeg hadde definitivt sans for skrivestilen til forfatteren og skrivestilen passet til denne boka. Boka kan definitivt anbefales.

Comments

Popular posts from this blog

Spotlight; Dancing in the Rain av Lucy Appadoo

Review; The Prettiest Girl in the Grave by Kristopher Triana

Annoncing the 2023 Diversity Reading Challenge