Omtale; Erik Alfreds juleverksted av Erik Alfred Tesaker

I fjor var jeg såpass heldig at jeg mottok et leseeksemplar av boka Erik Alfreds juleverksted av Erik Alfred Tesaker fra forlaget. Jeg fikk ikke somlet meg til å lese den før nå og i dag kommer omtalen.

Beskrivelse fra forlaget
Kom i julestemning med oppfinneren og tusenkunstneren Erik Alfred Tesaker, kjent fra NRK.

Erik Alfred Tesaker er et oppkomme av ideer og i denne nostalgiske juleboken viser han hvordan man kan lage nyttige og unyttige julegaver og nydelig julepynt selv. Og det er slett ikke vanskelig å få til. Detaljerte steg-for-steg-forklaringer ledsaget av bilder viser deg hvordan du skal gå frem.

Boken er full av stemningsfulle bilder fra Tesakers idylliske gård og vi får bli med inn i det julepyntete huset og se hvordan familien holder juletradisjonene i hevd.

Erik Alfred Tesaker (f. 1979) kommer fra en familie med lange håndverker- og oppfinnertradisjoner. Han er kjent fra serien «Oppfinneren» på NRK som ble spilt inn på det idylliske småbruket hans i hjembygda Gyland i Vest-Agder.

Mine tanker om boka
Erik Alfreds juleverksted er en sånn bok en kommer i julestemning av. Det er masse kreative ideer som er lette å følge, og fotografiene gjør det hele komplett. Boka er jo nærmest en julegave i seg selv, og en kan få mye inspirasjon fra den til forskjellige små-prosjekter.

Comments

Popular posts from this blog

Spotlight; Dancing in the Rain av Lucy Appadoo

Review; The Prettiest Girl in the Grave by Kristopher Triana

Annoncing the 2023 Diversity Reading Challenge