Omtale; Skinnet bedrar av Agnes Lovise Matre

(Inneholder affiliate linker)

I jakten på norsk litteratur og krim, endte jeg opp med å låne Skinnet bedrar av Agnes Lovise Matre og nå kommer omtalen av romanen.

Beskrivelse fra forlaget
Idyllisk sommer, mørke hemmeligheter

Det er varm sommer ved den blikkstille Hardangerfjorden, Folgefonna lyser hvit i det fjerne, morellene er i ferd med å modnes. En tidlig søndag formiddag blir seksårige Anders observert gående i pysjbukse langs hovedveien. Det er det siste noen ser av ham.Likevel meldes ikke Anders savnet før dagen etter, og da er det storesøsteren, 12-årige Ina, som ringer lensmannskontoret.Den forsvunne lille gutten setter hele Hardanger-bygda Øystese på hodet, og lensmann Bengt Alvsaker må utsette sin egen ferie ... den ferieuka han skulle bruke på å møte sin egen sønn for første gang. I den gigantiske leteaksjonen og etterforskningen som følger, avdekkes bygdas skyggesider og hemmeligheter. Hemmeligheter som altfor mange har grunn til å holde skjult.


Mine tanker om boka
Skinnet bedrar er en av de krimromanene som kryper inn under huden på det og ting sakte, men sikkert kommer frem. I tillegg var den såpass spennende at jeg endte opp med å lese den i løpet av en kveld.

Comments

Popular posts from this blog

Book Tag; Fantasy Book Tag

Announcing the 2022 Diversity Reading Challenge

Announcing the 2022 WWII Reading Challenge