Omtale; Tåkedis av Frode Eie Larsen og Dag Otto Lauritzen

For et par år siden var jeg såpass heldig at jeg fikk tilsendt et leseeksemplar av spenningsromanen Tåkedis av Frode Eie Larsen og Dag Otto Lauritzen fra forlaget. Jeg har til slutt somlet meg til å lese den og i dag kommer omtalen av boka, som forøvrig er beregnet for ungdom.

Beskrivelse fra forlaget
Mot, nysgjerrighet, vilje og vennskap! Hannah finner en jakke som er skylt på land i fjæra, og hun får umiddelbart en følelse av at noe er galt. Verken bestekompis Einar eller faren, som er politisjef i den lille kystbyen, er overbevist. Men når den eneste motstanderen av den lokale utbyggingen forsvinner sporløst, blir det klart at de står overfor et mysterium. Amerikanske investorer, luksusyachter, falske penger og forsvunne politikere er ikke hverdagskost i skjærgårdsbyen - men Hannah og Einar følger sporene og nekter å gi opp. Hannah er datter av den lokale politisjefen og har en nese for hemmeligheter. Samtidig satser hun knallhardt som juniorsyklist. Sammen med bestevennen Einar og hunden Turbo havner hun i nervepirrende situasjoner og løser spennende mysterier.

Mine tanker om boka
Selv om Tåkedis er beregnet for ungdom, er det en bra skrevet og underholdende bok. Den er spennende og nok action til at jeg vil tro den kan fenge for yngre lesere. Den berører også litt dypere tema, som å ha en forelder som ligger i koma. Boka kan i alle fall anbefales.

Comments

Popular posts from this blog

Spotlight; Dancing in the Rain av Lucy Appadoo

Review; The Prettiest Girl in the Grave by Kristopher Triana

Annoncing the 2023 Diversity Reading Challenge