Smakebit på Søndag; A Deadly Edition av Victoria Gilbert


Det er på tide med en ny Smakebit på Søndag, som Betraktninger og Flukten fra virkeligheten har ansvaret for.

Boka jeg vil ta for meg i dag er en cosy mystery av Victoria Gilbert med tittelen A Deadly Edition. Det er ikke barnemat å planlegge et bryllup for bibliotekaren Amy og forloveden, men da en ubuden gjest blir drept på en fest som ble arrangert i forbindelse med det forestående bryllupet, blir ting litt mer komplisert.

Smakebiten jeg vil dele er på selve festen, før mord og mysterier ødelegger moroa.
Sometimes chocolate is the only thing standing between me and murder.
I popped another delicious truffle into my mouth and peered out the half-closed door. From the intermittent bustle in the kitchen and the sound of music wafting throughout the house, I could tell the party Kurt Kendrick had thrown to celebrate my upcoming marriage to Richard Muir was still in full swing. I knew I should be mingling with the guests in the spacious living room of Kurt’s historic home, Highview. Instead I was hiding in his pantry. All because my future father-in-law had decided to launch into a monologue about the decline of the arts in modern society.

Comments

 1. Jeg liker cosy mystery! Men jeg har aldri tenkt på å kalle det akkurat det. Det skal jeg forandre på, for det var helt perfekt. Jeg holder på med å lese alle Agatha Christies bøker og noen av dem er cosy mysteries. (Absolutt ikke alle). Jeg kunne tenkt meg å lese denne boken, så den havner på leselisten.
  Godt nytt år og ha en riktig fin søndag!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Cosy mysteries er veldig kjekt og har lest en del av dem de siste par årene. Jeg har til og med endt opp med å lage en egen "hylle" på Goodreads for de bøkene og ja, noen Agatha Christie bøker kommer definitivt innunder den kategorien, selv om ikke alle gjør det.

   Godt nytt år og ha en fin søndag du også. :-)

   Delete
 2. Cosy crime, är det samma som cosy mystery? Har aldrig fattat hur våld och kriminalitet kan uppfattas som just "mysigt"... men man måste ju inte fatta allt. ;) Tack för smakbiten!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ser den, men ja, det er cosy mystery det er snakk om. Det har noe mindre blod, gørr og andre bestialske ting i den undersjangeren. :-)

   Delete
 3. Underbar början på den smakbiten! Det här verkar vara något som skulle passa mig, jag gillar cosycrime.

  ReplyDelete
 4. "Sometimes chocolate is the only thing standing between me and murder." Instämmer helhjärtat. har inte hört talas om den här boken. Tack för smakebiten!

  ReplyDelete
 5. Den låter både rolig och mysig, instämmer helt i första meningen ;) hittade en ljudbok av författaren i Nextory, Booked for death och lagt till den i ljudbokshyllan. Tack för tips, smakbit, och god fortsättning

  ReplyDelete
  Replies
  1. Har lest Booked For Death også, så du har noe å glede deg til. :-)

   Delete
 6. Vilken mysig bild på omslaget. jag har lite allergi för orden cozy och även feel-good så de böckerna får stå kvar i hyllan. Tack för smakbit, god fortsättning på året

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kan egentlig ikke klandre deg, da jeg i mange år har slitt med overdrevent romantiske bøker.

   Delete

Post a comment

Popular posts from this blog

Omtale; Djeveldansen av Tore Aurstad og Carina Westberg

Announcing the 2021 Diversity Reading Challenge

Review; A Christmas Carol by Philip Gooden and Charles Dickens