Omtale; Venneforespørsel av Laura Marshall

For et par måneder siden var jeg såpass heldig at jeg fikk tilsendt et leseeksemplar av romanen Venneforespørsel av Laura Marshall fra forlaget og i dag kommer omtalen av boka.

Beskrivelse fra forlaget
Louise Williams får en venneforespørsel som får hjertet hennes til nesten å stoppe. Du har fått en venneforespørsel fra Maria. Maria Weston har vært savnet i mer enn 25 år. Hun ble sist sett på en avslutningsfest på skolen hun hadde gått på, og alle har siden da antatt at hun er død. Spesielt Louise, som hele livet har båret på en forferdelig hemmelighet. Det kommer flere meldinger fra Maria, og Louise føler seg tvunget til å gjenoppta kontakten med gamle venner som hun lenge forsøkte å imponere. Hun forsøker å finne ut av hva som skjedde den skjebnesvangre kvelden, og hun skjønner at det er mye hun ikke ante. Det eneste som er sikkert, er at Maria Weston forsvant den kvelden. Og at ingen har hørt fra henne etter det før plutselig nå ...

Mine tanker om boka
Venneforespørsel er en seig thriller i den forstand at det var først i andre halvdel thriller-følelsen virkelig kom til syne. Boka var allikevel underholdende lesning, spesielt i dagens samfunn hvor "alle" er på sosiale medier.

Comments

Popular posts from this blog

Announcing the 2022 Diversity Reading Challenge

Book Tag; Fantasy Book Tag

Announcing the 2022 WWII Reading Challenge