Omtale; Tiden er en morder av Michel Bussi

For et par måneder siden var jeg såpass heldig at jeg fikk tilsendt et leseeksemplar av krimromanen Tiden er en morder av Michel Bussi fra forlaget. Nå har jeg lest boka og i dag kommer omtalen.

Beskrivelse fra forlaget
Krim for dem som liker å vri hjernen, av Frankrikes nest mestselgende forfatter og vinner av Gullkulen 2016.

Den 42 år gamle advokaten Clotilde tilbringer sommerferien på Korsika sammen med sin mann og tenåringsdatter. Det er første gang hun er tilbake etter at foreldrene og broren omkom i en bilulykke 27 år tidligere. Selv overlevde hun på mirakuløst vis. I løpet av ferien opplever hun flere ting som får henne til å stille spørsmål ved hva som egentlig skjedde den gangen. Det er mye som ikke stemmer med det hun til nå har trodd var sannheten om hendelsesforløpet forut for det skjebnesvangre øyeblikket da familien plutselig satte seg i bilen. Hun mottar snart brev og beskjeder som tyder på at moren kanskje ikke døde likevel. Kan det være at Clotilde ikke vet sannheten om hva som egentlig skjedde den skjebnesvangre dagen?

Mine tanker om boka
Jeg likte Tiden er en morder, men den kunne kanskje ha vært noe tynnere i den forstand at det tok litt tid før ting bygget seg opp. I tillegg var det et par ting jeg stusset ved på slutten (blant annet et ekteskap, uten at jeg skal avsløre for mye). Det er allikevel en fullt underholdende roman.

Comments

Popular posts from this blog

Announcing the 2022 Diversity Reading Challenge

Book Tag; Fantasy Book Tag

Announcing the 2022 WWII Reading Challenge