Omtale; En liter blod av Gry K. Karlson

For en stund siden endte jeg opp med å lese vampyr-romanen En liter blod av Gry K. Karlson og i dag kommer omtalen av boka.

Beskrivelse fra forlaget
Jørgen Syvertsen forelsker seg i den vakre, men svært farlige Khazeema. Det skal vise seg at den lyshårede skjønnheten slettes ikke er en vanlig kvinne. Jørgens forelskelse er imidlertid sterkere enn frykten og selv det kan koste ham livet, er han villig til å gjøre alt for å vinne hennes gunst. På sin reise etter Khazeema, blir Jørgen kjent med finurlige karakterer. Noen er gode hjelpere, andre er med på å trekke ham inn i livsfarlige situasjoner. Jørgen får skylden for ugjerningene som hans nye bekjentskap står bak og havner på flukt for loven.

Mine tanker om boka
En liter blod var en bok jeg hadde sansen for. Det er nok av action og spenning til at en hadde lyst til å vite hva som skjedde videre, i tillegg til en god dose humor. Karakterene gjorde det hele mer underholdende, selv om jeg kanskje hadde lyst til å klappe til Jørgen et par ganger fordi han virket litt naiv og enfoldig til tider. Sett bort fra det, var boka definitivt leseverdig og det er jo ikke ofte det blir utgitt vampyr-bøker av norske forfattere.

Comments

Popular posts from this blog

Announcing the 2022 Diversity Reading Challenge

Book Tag; Fantasy Book Tag

Announcing the 2022 WWII Reading Challenge