Omtale; Fattig student av Karen Elene Thorsen

Siden jeg tross alt har fulgt Instagram-kontoen Fattig student, endte jeg opp med å låne kokeboka på biblioteket for en liten stund siden. Jeg leste i den kort tid etterpå, måtte helst det siden det var kortlån på grunn av alle reservasjonene boka hadde fått, og i dag kommer omtalen.

Beskrivelse fra forlaget
Den perfekte kokeboken for deg som vil spise sunt og spare penger samtidig!

Hva gjør man hvis man er student og har mer lyst til å bruke penger på å være sosial enn på husleie og mat? Karen Elene Thorsen tok utfordringen på alvor og oppdaget fort at det var mye å spare på matbudsjettet ved å skrive handlelister, eksperimentere med billige basisingredienser og planlegge for en uke om gangen. Resultatet: halverte matutgifter, variert kosthold - og null matsvinn! På den superpopulære instagramkontoen @FATTIG.STUDENT begynte Karen å dele ukemenyer med handlelister og oppskrifter. Hun fikk umiddelbar respons og har nå en hærskare engasjerte følgere som lager mat på budsjett.

I denne morsomme og særdeles nyttige kokeboken fra «Fattig student» finner du 20 av de mest populære ukemenyene for under 250 kroner, smarte restemåltider, sparetips og masse andre geniale råd for deg som vil være økonomisk og mett!

Mine tanker om boka
Det var flere smarte tips, bra bilder og interessante oppskrifter i denne boka. Boka viser definitivt at en ikke trenger å bruke en formue på å spise brukbar middag. Selvsagt er det ikke alle oppskriftene jeg ville brukt, men det var i hvert fall mange nok spennende som gjør at jeg har lyst til å kjøpe boka.

Comments

Popular posts from this blog

Announcing the 2022 Diversity Reading Challenge

Book Tag; Fantasy Book Tag

Announcing the 2022 WWII Reading Challenge