Omtale; Ingenlund - Morrigans forbannelse av Jessica Townsend

I fjor var jeg såpass heldig at jeg fikk tilsendt et leseeksemplar av romanen Ingenlund - Morrigans forbannelse av Jessica Townsend fra forlaget. Nå har jeg lest den og i dag kommer omtalen av boka.

Beskrivelse fra forlaget
Morrigan Kråkh lever med en forbannelse hvilende over seg: Ved midnatt på elleveårsdagen sin vil hun dø. Rett før klokken slår siste slag, reddes hun av Jupiter Nord. Med glefsende røyk-og-skygge-jegere i hælene legger de på flukt og lander trygt i den skjulte byen Ingenlund. Jupiter har valgt Morrigan som sin aspirant og deltaker i konkurransen om en plass i Det Vunderlige Selskap. Men i motsetning til de andre kandidatene har Morrigan ingen spesielle evner eller ferdigheter å skryte av. Jessica Townsend bor nå i Australia, men har tidligere bodd i London i flere perioder. Hun jobbet som forlagskonsulent i åtte år og har vært redaktør for Steve Irwins barnebokmagasin Australia Zoo. Ingenlund er hennes første roman.

Mine tanker om boka
Jeg falt helt pladask for Ingenlund - Morrigans forbannelse. Plottet og karakterene er velutviklet og beskrivelsene gjør det hele mer levende. Det er en sånn bok som du har lyst til å finne ut hva som skjer videre, men ikke har lyst til skal slutte. Nå håper jeg at jeg før eller senere kan få kloa i bok nummer to slik at jeg kan finne ut ha som skjer videre.

Comments

Popular posts from this blog

Announcing the 2022 Diversity Reading Challenge

Book Tag; Fantasy Book Tag

Announcing the 2022 WWII Reading Challenge