Omtale; Der lyset slipper inn av Lucy Dillon

Tidligere i år var jeg såpass heldig at jeg fikk tilsendt et leseeksemplar av romanen Der lyset slipper inn av Lucy Dillon fra forlaget. Nå har jeg lest den og i dag kommer omtalen av boka.

Beskrivelse fra forlaget
En inspirerende, livsbejaende roman som vil få deg til å se livet ditt med friske øyne.
Lorna kommer tilbake til Longhampton for å oppfylle en drøm hun har hatt lenge, men hun vet at det er noen spøkelser hun må begrave. Det var i Longhampton at familien hennes gikk i oppløsning, det var her frykten hennes slo rot og hvor hennes hemmelige, kompliserte kjærlighetsforhold startet. Det er ikke akkurat noen ny start. Og akkurat nå, med nøklene til byens galleri i hånden, føler Lorna seg omtrent så modig som den lille dachsen som skjelver ved siden av henne. Men etter hvert som Lorna åpner hjertet for gamle og nye venner, konfronterer harde sannheter og nye løfter, skjer overraskende ting rundt galleriet. Ikke en gang Lorna kunne ha forutsett lyset det slipper inn i livet hennes.

Mine tanker om boka
Der lyset slipper inn er en sjarmerende og tankevekkende roman om å ta sjanser. Av og til trenger en et lite puff og jeg vil tro at boka kan gi enkelte nettopp det. Jeg fikk sansen for flere av karakterene i boka og prosjektene deres. Der lyset slipper inn kan anbefales.

Comments

Popular posts from this blog

Announcing the 2022 Diversity Reading Challenge

Book Tag; Fantasy Book Tag

Announcing the 2022 WWII Reading Challenge