Omtale; Håp i høstfarger av Susan Meissner

Jeg har gitt meg selv et spark bak i det siste med å få lest noen av alle leseeksemplarene jeg har hatt liggende. Håp i høstfarger av Susan Meissner var en av titlene jeg hadde hatt liggende en stund. Til slutt har jeg lest den og nå kommer omtalen.

Beskrivelse fra forlaget
To kvinner fra hvert sitt århundre forsøker å gjenvinne troen på kjærligheten.

September 1911: Clara Wood er sykepleier på Ellis Island utenfor New Yorks havn. Her har hun søkt tilflukt etter at hennes livs store kjærlighet døde i en dramatisk fabrikkbrann.Hun pleier syke immigranter og møter mange triste skjebner. En av dem er en ung mann som sørger over kona han mistet på vei til Amerika-drømmen, bare to uker etter at de giftet seg. Clara legger merke til det særpregede, vakre skjerfet han bærer rundt halsen, og får et helt spesielt forhold til denne pasienten.


September 2011: På Manhattans Upper West Side prøver Taryn Michaels å leve et lykkelig liv med datteren sin. Det går ganske bra helt til noen i tekstilbutikken der hun jobber, viser henne et bilde fra dagen hun prøver å glemme: 11. september 2001, da ektemannen mistet livet i World Trade Center. Selv overlevde hun på grunn av et særpreget, vakkert skjerf og en fremmed mann som reddet henne i sikkerhet. Litt etter litt folder historien om skjerfet og kjærligheten seg ut i denne vakre boken om håp.


Mine tanker om boka
Boka var sånn sett underholdende og greit skrevet, men forsøket på å utforske det å miste noen og åpne seg opp igjen for kjærlighet var gjort på en noe overfladisk måte. Forfatteren kunne hatt gått litt mer i dybden på det.

Comments

Popular posts from this blog

Announcing the 2022 Diversity Reading Challenge

Book Tag; Fantasy Book Tag

Announcing the 2022 WWII Reading Challenge