Omtale; Evig skal døden vera av Kroken & Kolden

For en liten stund siden leste jeg krimromanen Evig skal døden vera av Kroken og Kolden, og i dag kommer omtalen av boka.

Beskrivelse fra forlaget
Lom sentrum myldrar av påsketuristar, blant anna fleire utflytta lomværar som har hytter i området. Påskefreden blir brått eit mareritt når ei kvinne blir funnen brutalt drepen på hytta si. Kort tid etter finn bakaren i Lom, Morten Schakenda, ein annan lomvær drepen, og politiet skjønar at drapa heng saman. Offera har gått i same klasse på ungdomsskolen og det er grunn til å tru at begge desse sakene har djupe røter i fortida. Forfattarparet Kroken & Kolden er Vigdis Kroken, journalist og Ragnhild Kolden, bokhandlar. Begge er frå Lom.

Mine tanker om boka
Evig skal døden vera er en underholdende krimroman med tidvis noen originale karakterer, kanskje ikke helt overraskende, tatt i betraktning at handlinga foregår på bygda. Det er i tillegg noe forfriskende å lese bøker hvor handlinga IKKE foregår i (stor-)byer, men derimot litt ute i gokk. Plottet er for øvrig fullt brukbart og innimellom kan en komme over noen vendinger som gjør ting litt mer interessant.

På generelt basis kan boka anbefales, spesielt hvis en har en svakhet for bygdekrim.

Comments

Popular posts from this blog

Spotlight; Dancing in the Rain av Lucy Appadoo

Review; The Prettiest Girl in the Grave by Kristopher Triana

Annoncing the 2023 Diversity Reading Challenge