Omtale; Noe å leve for av Richard Roper

For et par år siden var jeg heldig nok til at jeg mottok et leseeksemplar av romanen Noe å leve for av Richard Roper fra forlaget. Til slutt har jeg lest den og i dag kommer omtalen av boka.

Beskrivelse fra forlaget
Noen ganger må du risikere alt for å finne det ene du leter etter...

Andrew har døden som yrke. Han er ansatt for å finne avdødes nærmeste pårørende, og går selv i begravelsen til de som ikke har noen som kan følge dem på deres siste reise. Han vil for enhver pris unngå å lide samme skjebne selv. Noe som går helt fint, for han har den perfekte familien - kone og 2,4 barn - som venter hjemme på ham hver dag etter jobb.

Det er i det minste det han har fortalt kollegaene. Sannheten er at livet hans ikke er helt slik han kom i skade for å beskrive det som. Og den lille, hvite løgnen er nå i ferd med å innhente ham. For mens han har strevet med å passe inn, har Andrew glemt en viktig ting, nemlig hvordan man lever på ordentlig. Og kanskje har tiden kommet for å gjøre en endring.

Mine tanker om boka
Noe å leve for er en underfundig, tankevekkende og varm bok med en god dose humor. Boka har også velskrevne karakterer, som en i enkelte tilfeller enten kan kjenne seg igjen i eller kjenner noen som kan minne om disse karakterene.

Hvis en trenger en bok som både er passe sørgelig og humoristisk på samme tid, kan Noe å leve for anbefales.

Comments

Popular posts from this blog

Spotlight; Dancing in the Rain av Lucy Appadoo

Review; The Prettiest Girl in the Grave by Kristopher Triana

Annoncing the 2023 Diversity Reading Challenge