Omtale; Hver gang du forlater meg av Linnéa Myhre

Med Women Challenge og New Releases Challenge i  bakhodet, endte jeg opp med å låne Hver gang du forlater meg av Linnéa Myhre på biblioteket, og nå kommer omtalen.

Selv om han sier at han fremdeles elsker henne, er det slutt. Han trenger tid for seg selv for å finne ut hvem han er og at hun fortjener noen bedre enn ham. Likevel kommer han tilbake; hun får besøk av ham, de går ut og spiser, være sammen om kvelden og natten, og så forsvinner han på nytt morgenen etter. Hun tar i mot ham, han er tross alt hennes livs kjærlighet.

"Hun konkluderte med at det måtte være vanskelig å lage god musikk hvis man var tilfreds, og lurte på hvorvidt musikere sørget for å skaffe seg trøbbel i kjærlighetslivet for å ha noe å skrive om."

Linnéa Myhre kan det å bruke språket, men personlig følte jeg at når hun tross alt har skrevet om spiseforstyrrelser i de to forrige bøkene, kunne hun med fordel funnet på noe annet slik at bøkene ikke virker "for like" hverandre (selv om spiseforstyrrelser tross alt er et viktig tema å ta opp).

Comments

Popular posts from this blog

Book Tag; Fantasy Book Tag

Announcing the 2022 Diversity Reading Challenge

Announcing the 2022 WWII Reading Challenge