Omtale; Vandreturer i Norge av Terje Karlung

I fjor mottok jeg et leseeksemplar av boka Vandreturer i Norge av Terje Karlung fra forlaget. Den har ligget litt på vent, men jeg har nå lest den og idag kommer omtalen.

Beskrivelse fra forlaget
Få steder i verden kan tilby så flotte og varierte vandreturer som vi finner i Norge. I denne boka finner du naturskjønne vandreruter i hele landet, alle ledsaget av kart og forslag til overnattingssteder og severdigheter langs veien. Her vil du garantert finne turer som frister, enten du ønsker å vandre langs kyststier, på fjellet, i skogen, langs pilegrimsleder eller opp bratte fjell med panoramautsikt. Turene er av ulik lengde og vanskelighetsgrad. I samme serie som Opplev Norge og Toppturer i Norge.

Mine tanker om boka
Vandreturer i Norge gir en grei oversikt over turer en kan ta i dette landet. Det er assortert utvalg med turer og vanskelighetsgrader, samt geografisk, så det er nok å velge mellom til at en kan finne noe som passer for en hver smak. Denne boka er kanskje spesielt aktuell nå, med tanke på Corona-viruset og reiserestriksjoner, som gjør at det kanskje er det letteste å feriere i Norge.

Comments

Popular posts from this blog

Spotlight; Dancing in the Rain av Lucy Appadoo

Review; The Prettiest Girl in the Grave by Kristopher Triana

Annoncing the 2023 Diversity Reading Challenge