Omtale; Strikk votter, sokker og luer av Jenny Alderbrant

For noen måneder siden var jeg såpass heldig at jeg fikk tilsendt et leseeksemplar av strikkeboka Strikk votter, sokker og luer av Jenny Alderbrant fra forlaget og i dag kommer omtalen av boka.

Beskrivelse fra forlaget
Det er slett ikke vanskelig å strikke mønster når du har tydelige diagrammer og gode beskrivelser. Her får du 26 fargerike mønstre i glade farger til barn og voksne, både varianter av klassiske mønstre og helt nye design, som f.eks. ulike dyremotiver og tulipaner. Perfekt også for alle som allerede elsker å strikke mønster, og som trenger kreativt påfyll. Jenny Alderbrant, også kjent som JennyPenny, har strikket siden hun var liten og selger i dag strikkedesign på webshopen LullUll. Hun er vekjent i strikkekretser for sine mange fargerike og kreative mønstre.

Mine tanker om boka
Personlig synes jeg at boka var temmelig kjekk, spesielt med tanke på at det var noe både for voksne og barn, i tillegg til begge kjønn. Noe annet som var veldig kjekt med boka var mønstrene inspirert av dyr. Hvis en er interessert i strikking og er på jakt etter litt ny inspirasjon, kan boka definitivt anbefales.

Comments

Popular posts from this blog

Announcing the 2021 Diversity Reading Challenge

Omtale; Djeveldansen av Tore Aurstad og Carina Westberg

Review; A Christmas Carol by Philip Gooden and Charles Dickens