Omtale; Fast Track to Glory av Tomasz Chrusciel

Nok en omtale i forbindelse med Mystery Thriller Week og i dag er det thrilleren Fast Track to Glory av Tomasz Chrusciel.

Trettiseks år gamle Nina Monte har jobbet hardt for å oppnå det hun har gjort; hun er en av Italia sine yngste professorer, og hun er kjent for sin kunnskap om antikkens verden. Når et relikvie blir funnet i et skipsvrak fra 1400-tallet i innsjøen La Garda, og Nina er i området, føler hun at det er noe som ikke helt stemmer. Sammen med Alessandro Pino, som driver et lokalt hotell, finner de ut sannheten rundt relikvien. Fortidens spørsmål er nærmest barnemat i forhold til farene i nåtiden. For relikvien er ikke noe småpynt - det er noe som kan forandre menneskehetens oppfatning av eksistensen, og den er verdt å dø eller drepe for.

For min del var det en veldig spennende bok, spesielt med tanke på at jeg har studert historie på universitetet, og jeg vil tro at Fast Track to Glory kan passe for de som har likt Dan Brown's Da Vinci koden, og de andre bøkene i den serien.

Comments

Popular posts from this blog

Spotlight; Dancing in the Rain av Lucy Appadoo

Review; The Prettiest Girl in the Grave by Kristopher Triana

Annoncing the 2023 Diversity Reading Challenge