Omtale; Enemies and Playmates by Darcia Helle

Nok en bokomtale i forbindelse med Mystery Thriller Week, og denne gangen er det Enemies and Playmates av Darcia Helle.*

Når den/de mishandlede bestemmer seg for å kjempe, kan mishandlerens verden falle i grus. Lauren Corvington sin familie har den perfekte fasaden utad, men faren styrer dem med vold, dominans og fanatisk kontroll. På grunn av faren, har Lauren liten tro på at hun kan stole på menn, enda mindre forelske seg i dem. Ting forandrer seg da hun møter på privatdetektiven Jesse Ryder, som ironisk nok jobbet for faren hennes tidligere, men nektet å fortsette på grunn av sine egne verdier. Vreden til Lauren Corvington sin far rettes mot Jesse, og i blant tragiske tap, ødeleggelser og svik, finner Lauren noen hun kan stole på.

Enemies and Playmates er en sånn bok som jeg leste i løpet av en kveld fordi den var såpass spennende, samtidig som den viser hvor vanskelig det tidvis kan være å slippe unna en mishandler fordi vedkommende har grep om offeret/ofrene, samt hvor ødeleggende det kan være.

(*Affiliate link)

Comments

Popular posts from this blog

Spotlight; Dancing in the Rain av Lucy Appadoo

Review; The Prettiest Girl in the Grave by Kristopher Triana

Annoncing the 2023 Diversity Reading Challenge