Omtale; The Cryptic Lines av Richard Storry

Den siste omtalen i forbindelse med Mystery Thriller Week og nå står The Cryptic Lines av Richard Storry* for tur, som jeg var såpass heldig at jeg fikk i leseeksemplar i form av en lydbok.

I den fjerntliggende herregården vet den eldre Lord Alfred Willoughby at han ikke har lenge igjen å leve. Han er usikker på hvem han skal testamentere arven sin til, da sønnen hans Matthew svir av penger fortere enn han har de i hendene. I stedet finner han ut at han skal ha et puslespill i form av et mysterium som Matthew må løse hvis han skal kunne få arven etter faren. Det viser seg at Matthew ikke er den eneste som skal konkurrere om arven, og det gamle huset har mange hemmeligheter på lur.

Jeg bestilte boka i fysisk format utenom slik at jeg kunne lese den selv i tillegg, og boka, uavhengig av format, er spennende lesing da den spiller litt på gotiske herregårder, samt Agatha Christie-lignende mysterium. Fortelleren, Jake Urry, gjorde forøvrig en veldig bra jobb, og når jeg hørte/leste om hushjelpen sin mat, kan jeg ikke nekte for at jeg ble noe sulten.

*Affiliate link

Comments

Popular posts from this blog

Spotlight; Dancing in the Rain av Lucy Appadoo

Review; The Prettiest Girl in the Grave by Kristopher Triana

Annoncing the 2023 Diversity Reading Challenge