Omtale; Death by Diploma av Kelley Kaye

I forbindelse med Mystery Thriller Week, var jeg såpass heldig at jeg fikk tak i et leseeksemplar av boka Death by Diploma av Kelley Kaye* fra forfatteren. I dag kommer omtalen av romanen.

Emma forlater mannen og reiser over store deler av landet for å starte sin nye karriere som engelsklærer i Pinewood, Colorado. På skolen møter hun en annen lærer, Leslie, som kan det med å komme med passende Shakespeare-sitater under enhver samtale, og de to blir fort gode venner. En morgen finner Emma liket av vaktmesteren på et av skolens kontor, og da politiet er noe trege med å finne drapsmannen, bestemmer Emma og Leslie seg for å hjelpe til.

Death by Diploma er en "cozy mystery"-roman, og det var flere ganger i løpet av lesinga hvor jeg endte opp med å flire på grunn av referansene til Shakespeare, Miss Marple og Nancy Drew, men det var noe av det som gjorde at jeg likte boka veldig godt. I tillegg får boka frem dynamikken mellom de som elsker sport og de litt mer "normale", noe som gjorde at jeg fikk litt flashback tilbake til videregående.

(*Affiliate link)

Comments

Popular posts from this blog

Spotlight; Dancing in the Rain av Lucy Appadoo

Review; The Prettiest Girl in the Grave by Kristopher Triana

Annoncing the 2023 Diversity Reading Challenge