Omtale; Rotteblod av Stig Ellingsen og Simen Ingemundsen


For ikke så lenge siden fikk jeg tilsendt et digital leseeksemplar av krimromanen Rotteblod av Stig Ellingsen og Simen Ingemundsen. Jeg leste den kort tid etter og i dag kommer omtalen.

Beskrivelse fra forlaget
Den vesle bygda Randaberg er enda i sjokk etter at den beryktede Erik Hansen klarte å unnslippe politiet etter flere alvorlige kidnappingssaker. For å trygge befolkningen er det satt inn en ekstra sterk og håndfast politibetjent, Preben Oppegård. Men førstekriminalbetjent Bjørn Berner blir bekymret da Oppegård en dag ikke dukker opp på jobb. Mystiske ting begynner å skje. Nok en gang føler Randabergs befolkning på en intens frykt, og politiet er fast innstilt på at denne gangen skal forbryterne ikke unnslippe. Saken utvikler seg imidlertid på en måte ingen kunne forutse, og det virker som om forbryterne har infiltrert politiet.

Dette er andre bok i serien om Bjørn Berner og Truls Storlien.

Mine tanker om boka
Det er en helt grei krim med mye fart og spenning. Jeg syntes Rotteblod var hakket bedre enn den første boka i serien. Begge bøkene er for øvrig lagt opp sånn at det er noen løse tråder i slutten av hver bok, som potensielt blir løst i den kommende boka, og det gjør jo at folk har lyst til å lese videre. Språket er fremdeles relativt enkelt, som gjør at bøkene kan leses av de fleste.

Comments

Popular posts from this blog

Announcing the 2022 Diversity Reading Challenge

Book Tag; Fantasy Book Tag

Announcing the 2022 WWII Reading Challenge