Omtale; This is About You - Amazing, Weird, Beautiful You av Mary England

I forbindelse med New Releases Challenge og Women Challenge, endte jeg opp med å lese This is About You - Amazing, Weird, Beautiful You av Mary England under Dewey's Readathon.

Boka tar for seg blant annet self care, positivitet, mental helse, være kreativ, akseptere seg selv, drømmer og mål på en relativt "folkelig" måte, og ikke noe ovenfra og ned som bøker skrevet av profesjonelle fagpersoner har en tendens til å være. Boka er mer skrevet av og for "vanlige" folk (selv om boka har et eget kapittel som kalles for "Embracing Your Weird"). Det er og en disclamer at boka ikke bør brukes i stedet for profesjonelle fagpersoner der det er nødvendig med en diagnose eller medisinsk til tilsyn.

Boka kan mer brukes som inspirasjon, kanskje som et tillegg til eventuell profesjonell hjelp. En bør kanskje belage seg på noe banning i boka, men det illustrerer kanskje at den er noe folkelig skrevet, og ikke ment som ekspertbok fra høytstående fagpersoner. Og i det vestlige samfunnet hvor en blir bombardert fra media og annet hold om hvordan en bør oppføre seg eller se ut, kan det av og til være greit at en aksepterer seg selv og gjør sin egen "ting" fremfor å gjøre "alt" presset sier en skal gjøre.

Det kan også nevnes at forfatteren har sin egen blogg; Uncustomary.

Comments

Popular posts from this blog

Annoncing the 2023 Diversity Reading Challenge

Review; The Prettiest Girl in the Grave by Kristopher Triana

A Much Needed Break From Book Blogging