Omtale; Forliset av Frode Granhus

I jakten på nylig utgitt norsk krim, endte jeg opp med å låne Forliset av Frode Granhus på biblioteket, og nå kommer omtalen av romanen.

Beskrivelse fra forlaget
Ny krim fra Riverton- og Bokhandlerprisnominerte Frode Granhus De fleste holder seg innendørs i sprengkulda som har festet grepet om Lofoten, men det vakre lyset lokker en fotograf ut i isødet. På en av turene oppdager han en tønne som stikker opp av isen. En tønne med et makabert innhold. Rino Carlsen får etter hvert mistanke om at tønnefunnet har sammenheng med et forlis som rystet det lille kystsamfunnet for flere år siden. Et forlis som krevde flere ofre. På den isolerte institusjonen Tennholmen vokser spenningen for hver dag, og det kan virke som enkelte av beboerne vet mer om saken enn de vil innrømme.

Mine tanker om boka
Forliset var en spennende krimbok, og såpass spennende at jeg endte opp med å lese den ut i løpet av en kveld. Forfatteren kan det med beskrivelser, spesielt av været og naturen, noe som gjør at en nesten føler at en hakker tenner sammen med karakterene i boka. Hvis en har lyst til å lese en krimroman som IKKE foregår i en av de større norske byene, kan denne boka anbefales.

Comments

Popular posts from this blog

Spotlight; Dancing in the Rain av Lucy Appadoo

Review; The Prettiest Girl in the Grave by Kristopher Triana

Annoncing the 2023 Diversity Reading Challenge