Omtale; The Waves av Virginia Woolf

I forbindelse med Literary Movement Reading Challenge (The Bloomsbury Group) og Back to the Classics-utfordringa (Female author), bestemte jeg meg for å lese The Waves av Virginia Woolf.

Boka følger en gruppe venner fra de er barn til middelaldrende, enten det er skuffelser eller at de oppnår noe.

Selv om boka har et poetisk språk, slet jeg litt med den mengden dialog den hadde. Om ikke annet passer den ihvertfall inn i The Bloomsbury Group epoken, ikke bare fordi Virginia Woolf var med i den uformelle gruppen, men også fordi The Waves illustrerer den estetiske opplevelsen og jakten på kunnskap.

Comments

  1. Jeg har ikke lest VW før, men lånte denne med meg hjem siden jeg skulle på et arrangement på biblioteket senere i november hvor denne boken er noe av tema. Jeg slet voldsomt med å komme meg videre, det skjedde jo ingenting, og jeg forble forvirret til jeg til slutt ga opp. Ikke min greie altså, og jeg føler meg litt trøstet over at det ikke er en favoritt hos deg heller :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeg slet jeg også, det har jeg ingen problemer med å innrømme, og du er ikke den eneste som følte at det ikke skjedde noe. Tror To the Lighthouse er hakket bedre enn denne. ;-)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Announcing the 2022 Diversity Reading Challenge

Book Tag; Fantasy Book Tag

Announcing the 2022 WWII Reading Challenge