Book Blogger Hop; Bok som forandret livet mitt

Ny fredag, noe som betyr et nytt innlegg i forbindelse med Book Blogger Hop, takket være Ramblings of a Coffee Addicted Writer. Denne ukens spørsmål var nevn en bok som har forandret livet ditt.


Det var noe vanskelig det å begrense det til en bok, så jeg valgte to; Odd One Out - The Mavericks Guide to Adult ADD av Jennifer Koretsky og This is About You - Amazing, Weird, Beautiful You av Mary England.

Jeg valgte Odd One Out fordi den har hjulpet meg en del når det gjelder å ha ADD, i tillegg til at boka definitivt er ADD vennlig og skrevet av en med ADD.

Grunnen til at jeg valgte This is About You er fordi den viser at selv om en kanskje faller litt utenfor det som er A4, betyr det ikke at en er en mindreverdig person.

Comments

  1. What a great choice! I am not familiar with Odd Man Out, but it sounds like it is a very worthwhile read. Thank you for sharing. I hope you have a great weekend!

    ReplyDelete
  2. I haven't read Odd One Out but I'm intrigued. I have several friends that suffer from ADD and this sounds sound like an interesting read.

    ReplyDelete
    Replies
    1. It's worth the read and feel free to recommend the book to your ADD friends, as it's a very ADD-friendly read.

      Delete
  3. Sounds like an interesting book. Happy Hopping!

    ReplyDelete
  4. For me it would be Outlander. I got me back into reading after 4 years of studying English LIt in college.

    Terri M., the Director
    http://secondrunreviews.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. I totally get that one, as I majored in English Literature and Language myself at uni. Don't even get me started on reading Puritan texts from the 1600's. :-P

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Spotlight; Dancing in the Rain av Lucy Appadoo

Review; The Prettiest Girl in the Grave by Kristopher Triana

Annoncing the 2023 Diversity Reading Challenge