Mailbox Monday Uke 4

Da har det vært 2017 noen uker, og jeg tenkte at det var på tide med et nytt innlegg i forbindelse med Mailbox Monday, takket være bokbloggen med samme navn. Noen bøker har jeg fått som leseeksemplarer fra forlag, mens andre har jeg kjøpt for egne penger.

Jernspøkelset av Ivar Aase (kjøpt)

Ildjegerne av Mons Kallentoft (leseeksemplar fra forlaget)

Evas siste vitne av Tove Alsterdal (leseeksemplar fra forlaget)*Affiliate linker, så hvis du tilfeldigvis handler noe på Book Depository via disse, er det en sjanse for at jeg får noe penger for det.

Comments

 1. Tove Alsterdal ringte noen bjeller hos meg, og hvis jeg ikke husker feil er det fordi et par bokbloggere snakket varmt om forfatteren på bokbloggertreffet i september. Så nå er jeg spent på hvordan du liker bøkene hennes :) Hvis jeg ikke husker feil så er forfatteren svensk og skriver krim (bokomslaget taler kanskje for seg selv) ?

  Kos deg med de nye bøkene!

  ReplyDelete
 2. Jeg har allerede lest den forrige krimboka til Alsterdal, og den var fullt brukbar. Og ja, du husket riktig. :-) Skal nok kose meg med bøkene.

  ReplyDelete
 3. That is a good haul. Lots of Anne Rice. A Shadow on the Wall sounds very good. Thanks for linking up at Mailbox Monday. Happy Reading!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks, and you're welcome. I'm sure I'll enjoy my reads.

   Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Book Tag; Fantasy Book Tag

Annoncing the 2023 Diversity Reading Challenge

Announcing the 2022 Diversity Reading Challenge