Omtale; Spinner av Michael J. Bowler

For en stund siden ble jeg spurt via Sage's Blog Tours om jeg kunne skrive en omtale om boka Spinner av Michael J. Bowler, noe jeg velvillig sa ja til.

Alex, en 15 år gammel gutt i rullestol, har blitt sparket ut av 10 fosterhjem i løpet av livet. Den nåværende sadistiske fostermoren hans bruker evnene hans som "spinner" til å hele fosterbrødrene etter at hun har mishandlet dem. På toppen av kransekaka er det flere personer som er på jakt etter evnene hans, i tillegg til en urgammel ondskap som forfølger ham. Alex og noen av klassekameratene hans i "Special Ed" må finne ut hva og hvem som drepte deres elskede lærer før flere blir drept.

Spinner var en kjekk bok å lese, og en skikkelig "page-turner". Den har overnaturlige elementer, spenning, action og et ørlite snev av romantikk. For å gjøre boka enda kjekkere, har flere av de viktigste karakterene sine utfordringer, enten de sitter i rullestol, har ADHD, autisme eller andre diagnoser. Og disse karakterene viser at en ikke bør undervurdere "the underdogs" med å bare se diagnosene og ikke hele personen. Man ender opp med å heie på guttene som etter hvert nærmest blir sammensveiset til en familie.


Comments

  1. Thanks for your kind words. I appreciate you taking the time to read my book and write a review. Take care.

    ReplyDelete
    Replies
    1. You're welcome Michael. :-) Being an ADD'er with a weak spot for anything paranormal made it a fun read for me. Take care you too.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Announcing the 2022 Diversity Reading Challenge

Book Tag; Fantasy Book Tag

Announcing the 2022 WWII Reading Challenge