Omtale; Syndenes forlatelse av John Hart

For en liten stund tilbake var jeg såpass heldig at jeg fikk tilsendt et leseeksemplar av krimromanen Syndenes forlatelse av John Hart, og nå kommer omtalen.

Den omstridte politibetjenten Elizabeth Black har egenhendig reddet en ung jente fra en låst kjeller og to voldtektsmenn. Samtidig blir politimannen Adrian Wall løslatt fra fengsel etter tretten år for en forbrytelse han kanskje ikke begikk. Det første Adrian møter utenfor murene er en 14 år gammel gutt med en revolver som vil hevne morens død. I en forlatt kirke dypt inne i skogen blir et lik svøpt inn i lin funnet på alteret.

Personlig likte jeg boka; av og til lurer en på hvem det er som er morderen, mens i enkelte øyeblikk kan det hende at en tror det er Adrian før ting blir snudd på hodet igjen (og jeg har ingen intensjoner om å avsløre hvem som er morderen). Både Adrian og Elizabeth har sine ting å stri med som gjør at de handler slik de gjør, selv om det i noen tilfeller virker noe ulogisk for enkelte. Hvis du har lyst til å lese en utrolig spennende krimbok, kan denne boka definitivt anbefales.

Comments

Popular posts from this blog

Book Tag; Fantasy Book Tag

Announcing the 2022 Diversity Reading Challenge

Announcing the 2022 WWII Reading Challenge