Omtale; London 2084 av Bing & Bringsværd

Lånte sci-fi romanen ”London 2084” av Bing & Bringsværd på biblioteket for en liten stund siden og leste den en fredagskveld, på litt over to timer.

Handlingen foregår i 2084, hvor havnivået har steget og satt land og byer delvis under vann. Dyrelivet er nesten utryddet og ozonlaget er tynt. Privatetterforskeren Robert Alterman får en overraskende sak om en død mann som leder ham til London. Der støter han på en verden av lyssky aktiviteter som innebærer nettgambling, organhandel og eksperimentering med biologisk materiale og menneske-maskin-grensesnitt. Bare for å gjøre alt så mye ”lettere” for Alterman, er alt og alle under konstant overvåkning og en kan ikke gjøre noe uten å etterlate seg elektroniske spor.


Selv om plottet i boka var fullt brukbart, følte jeg at det var på kanten til å være for ”enkel” sci-fi på sine cirka 200 sider for min del. Derimot vil jeg kanskje tro at det kan være en ok nybegynner bok for de som er usikker på om de vil like sci-fi eller ikke, eller ikke har vært borti det så mye før.

Comments

Popular posts from this blog

Book Tag; Fantasy Book Tag

Annoncing the 2023 Diversity Reading Challenge

Announcing the 2022 Diversity Reading Challenge