Omtale; The Vengeful Half (The Hidden Lands Book One) av Jaclyn Dolamore

Takket være YA Bound Book Tours fikk jeg muligheten til å lese fantasyromanen The Vengeful Half av Jaclyn Dolamore som er beregnet for ungdom.

Olivia ser kanskje ut som en normal tenåring, men mora hennes var blant de som lagde potions i The Hidden Lands og måtte flykte før Olivia ble født. Da mora blir kidnappet, må Olivia få hjelp fra Alfred, som må forsvare det å hjelpe Olivia ovenfor sine egne foreldre. Olivia reiser til The Hidden Lands sammen med Alfred, men å få tak i mora er ikke det eneste problemet. Det viser seg at mora til Olivia ikke bare skjulte det faktumet at hun laget potions og The Hidden Lands i seg selv, men Olivia har en mørk fortid hun ikke engang visste hun hadde.

Noe av det kjekke med boka var illustrasjonene som dukket opp innimellom, samt velskrevne dialoger og scener som gjorde at jeg endte opp med å flire. The Vengeful Half tar også opp rasisme og klasseforskjeller uten at det nødvendigvis virker "tungt", og forfatteren har fått det bra til angående "verdensbygging". Jeg er ihvertfall definitivt fristet til å lese resten av serien.

Comments

Popular posts from this blog

Announcing the 2022 Diversity Reading Challenge

Book Tag; Fantasy Book Tag

Announcing the 2022 WWII Reading Challenge