Omtale; Catfulness kattens oppskrift på et lykkelig liv av Paolo Valentino

(Dette innlegget inneholder affiliate linker.)

For en liten stund side fikk jeg tilsendt et leseeksemplar av boka Catfulness kattens oppskrift på et lykkelig liv av Paolo Valentino fra forlaget, og nå kommer omtalen av boka.

Beskrivelse fra forlaget
Katten behersker kunsten å leve bevisst, og har alltid gjort det. I "Catfulness" byr katten på et syv ukers mindfulness-program for mennesker, illustrert med en rekke sjarmerende fotografier fra dens lykksalige hverdag. Denne inspirerende og bedårende lille boken er blitt en internasjonal bestselger. 

"Tiden du tilbringer i selskap med en katt, er aldri bortkastet." Sigmund Freud 

Mennesker elsker å skape problemer for seg selv. Jeg ser det hver eneste dag, og det samme gjør alle mine kattevenner. En av menneskets favorittsysler er å finne på mer å sysle med. De er alltid på jakt etter noe annet, som om livet de har ikke er nok. De sier at de leter etter lykke, men vet de hva lykke er? 


Heldigvis finnes vi katter. Vi behersker kunsten å leve - vi spiser når vi er sultne, drikker når vi er tørste, sover når vi er trøtte. Vi behøver ikke tilfredsstille noen andre enn oss selv, og derfor gjør vi alle rundt oss lykkeligere. Vi har lært oss tålmodighet av å vente i timevis foran et musehull. 


Meditasjon er for oss å stirre på et akvarium. Vi vet hva som er det gode liv. I denne boken tilbyr vi et syv ukers mindfulness-program for mennesker. Ved hjelp av enkle råd vil du lære å slå deg til ro med hverdagslivet, leve i øyeblikket, la deg overraske over undrene som omgir deg og skjønnheten i livet. Lær deg å leve livet slik vi gjør - da vil verden bli et fredeligere og lykkeligere sted. 

"En illustrert veiviser i jakten på lykke, som du kan oppnå på bare syv uker ved å følge rådene til vår læremester katten." Cosmopolitan


Mine tanker om boka
En kan kanskje ta det som står i denne boka med en liten klype salt, men jeg vil tro at det er flere katte-elskere som vil bli sjarmert av den, samtidig som de potensielt vil humre/le litt innimellom når en leser noe en kjenner litt igjen fra de firbeinte vennene.

Comments

Popular posts from this blog

Spotlight; Dancing in the Rain av Lucy Appadoo

Review; The Prettiest Girl in the Grave by Kristopher Triana

Annoncing the 2023 Diversity Reading Challenge