Omtale; Haven av Katherine Bogle + giveaway

Takket være iRead Book Tours, har jeg fått muligheten til å lese Haven (Chronicles of Warshard) av Katherine Bogle.

Hennes udødelighet har reddet henne utallige ganger, men etter det siste dødsfallet i familien, er det hun som skal regjere i et land på randen av krig. Uten noe formell opplæring i hvordan være dronning, får Haven hjelp av vennene sine, samt den personlige vakten hennes.

Kadia, den onde tyrannen som er grunnen til krigen, har blitt noe fiksert på Haven, og etter hvert som nabolandene faller i krigen, er det fri bane til Haven, som må bestemme seg for å bli, eller rømme sjøveien til en fremmed republikk i håp om redning. Problemet er at begge planene kan gå galt.

Selv likte jeg godt boka med alle nyansene og undertemaene, enten det var usikkerheten til Haven, action, menneskerettigheter, kjærlighet, eller andre elementer. Og på grunn av alle elementene, kan boka passe for mange, men spesielt de som liker fantasy.

Og en annen god ting, er at det er en giveaway på denne boka (ebok 20 stk), samt en vinner får et $15 gavekort på Amazon, og den er i tillegg åpen for hele verden, så dere lesere av denne bloggen får muligheten til å delta hvis dere vil. Giveawayen slutter 10. september.

a Rafflecopter giveaway

Comments

  1. Thanks for having me on your blog! :) I'm glad you enjoyed the book!

    ReplyDelete
    Replies
    1. You're welcome, and thanks for writing a good book. :-)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Book Tag; Fantasy Book Tag

Annoncing the 2023 Diversity Reading Challenge

Announcing the 2022 Diversity Reading Challenge