Thursday, 30 June 2016

Omtale; My Wolf and Me av India R. Adams + giveaway

Takket være YA Bound Book Tours fikk jeg muligheten til å lese My Wolf and Me av India R. Adams denne måneden.

Når Marlena ender opp med å passe på den foreldreløse ulvungen ser foreldrene til Marlena båndet mellom jenta og ulven, ender dyret opp som husets kjæledyr. Det er ikke nødvendigvis alltid like lett å ta vare på en viljesterk datter samtidig som de har en voksende ulv i hus, og ting blir verre når Marlena er high school elev. En kveld omdanner ulven seg til å bli et menneske; etter hvert må ulven/mennesket, Marlena og familien håndtere hevngjerrige krefter, tragiske tap, fangenskap og offer.

"People should follow children's examples and live without worry, love and appreciate everything around them, and most of all, accept what has transpired and move forward. Romy was the prime example of such courage."

Boka hadde mange bra elementer, som blant annet det at en blir nærmest sugd inn i fortellinga, som spenner mellom morsom, trist og mye i mellom. I tillegg har jeg blitt fristet til å lese flere bøker av forfatteren.

I forbindelse med bokturneen, finnes det en Rafflecopter giveaway (US only, dessverre) for økologisk såpe og kroppsolje fra Mystic Forest serien (lavendel og patchouli) laget av Blue Moon Elise.Rafflecopter giveaway

No comments:

Post a Comment